> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


suntikan pelalian kanser servik .
Monday, 17 January 2011 | 02:03 | 0 chocolate
berdasarkan tajuk yg aq da bgy , cuba teka apa yg aq nak story utk kali nii ? oke . aq bgy msa 5 minit utk pikir . pikir jgn ta pikir . cepattttt ~!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
suda fikirkah ? yapp . ur answer is'nt true . HAHA ~ na tao tak , tady mse kat skula , bdak form 2 kena suntik yg HPV tu , alaaa , yg slalu tnjuk dlm tv . yg kna buat 3 kali suntikan untuk mndptkan pelindungang tu (baku gylaa)

haha . ny yg smngat mao story ny . elehhhh . ank pakcik sahrul kuat la . stakat jarum mcm jait baju tu , alahhhhh ... celah ketiakk je la . haha .

tpy seriyes aq ckp , msa dea bwak kuar jarum n letak jarum tu dkat kulit aq , erghhh , mmg trasa pedihnya . skuat mna pun ampa , hmpa takan lari dry mslah cmny (aicecece)

naseb bek nurse tu buat pelan2 . jadi , masuk pu pelan2 dan msa yg diambil pun pelan2 . haha . tapy after da suntik thu , ta rse apa lgsong . tpy bila lama skieett , rmai mmbe aq ngadu sakett .

ta dinafikan aq un ada rsa saket . saket kt tmpa kna suntik tu , pening , sakit tgan . dats all . tadak la teruk sgtt cm mmbe aq . ada yg smpai nanes . hmpa ny tak kuat sunggoh laa . hehee ~

mcm tu la crita dea , utk spa2 yg blom kna lgy dan trbaca entry ny , sila standby apa yg patut . anda sakitt bukan tanggungjawab sayaa . saya da bgytao awal2 . haha (bikingempak je yunkk)

OLDER POST | NEWER POST