> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


tajuk kali ni sma mcm yg lepas , ary ini hari rabu . heee ~
Wednesday, 16 February 2011 | 01:50 | 0 chocolate
oke , mcm biasa , hari rabi kita start dari pagi ......................................................................................

perhimpunan , na tao apa yg bez ? ada bdak form 2 buat persembahan kat depan perhimpunan . na tao lagu apa ? jap na bgy lirik dea erk !

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
...For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you . .


for the rest of my life , maher zain . walaweh ! lagu feberet i tu ! add , suara mamat tu sodap gila . at first i think yg nyanyi tu bdak form 1 sbb suara cm budak2 . tpy sora hg terbaek ah ! (aq tatao spa .)

then msa BM cekgu tidak dtg lol ! kamy yg rajen2 ny pon hias2 la kelas smentara waktu ada . bez la . tada apa na ckp , kita beralih ke wktu petang dimana waktu yg aku paleng menci !

as usual , hari rabu ada unit beruniform , tapi dlm byk2 hari la kan , aku rsa hari ni paleng beban , da la yg ajaq kmy kawad form 1 . cuba hgpa bygkan , FORM 1 yg ajaq . mmg aku tabley trima la ! da la arah suka hati bapak dea ja . mcm besaq sgtt ! eiiii , bkn aq sorang ja ta puas hati , suma bdak pompuan form2 yg laen suma bgang nan minah tu . buad mna2 .

hari ni tada episod berbunga-bunga dan episod terkheng mcm post yg lepas2 . aku nakkkkk tapi tadak . yg aku tao dea usya aq byk kali jgakk dlm klas . heeee ~ tatao na berperasaan cmna . ngeee ~ bubye sygg ~ (gatai!)

OLDER POST | NEWER POST