> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


takdak title la !
Sunday, 27 February 2011 | 02:45 | 0 chocolate
salam ukhuwah semua ~ lma tak update , tenet bizi , org dea un bizi . ni pun aku bukak guna google chrome . mimpi apa aku bukak google chrome ni ? tak la , internet aku en lmbat , aku try la bkak google chrome , mna tao cpt sket ,

kalo guna internet explorer cm biasa , nak bukak dashboard pun lmbat . apetah lagi nak bukak new post , berejam oiiiii , agak jakun guna google chrome ni , pelik . hee ~

ekceli , aku dok menanti nii . menanti tanggal 4 mac . bday aku laa , selepas dikecewakan taon lpas sbb tak dpt satu hadiah pun , aku harap taon ni moreeeeeee better dry taon yg lepas2 ituuuu .


tau tak , aku nak blogwalking dan menjalinkan hubungan sillaturahim dgn blogger2 lain pun tabuleh ! dengki kan internet aku ni ? mntg2 la aku rmai kwn , dea nak jlez2 pulok ! hg pi la cari mmbe hg ! nak kaco aku berkawan pulok ! huk aloh ! bluerkkk :p

semalam aku ada la lepak dgnn mmbe2 rumah aku kejap , lepak smbil mkn koneto . dok smbg2 tu , mmbe aku sorg ni promote satu lagu , seriyes aku ckp , mmg menyentuh jiwa , buah pinggang dan usus . bez kott (bkn kot lagi dah) lagu tu . lagu apa ? maybe rmai da tao kot lagu tu . biasa la , aku kan jakun siket , tao pun lmbat la . hah ! tak kira , hgpa tao ka , hgpa tatao ka , den nak gtao jugakk !

lagu dia di saat aku mencintaimu by dadali . jap nak boh lirik dea .


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menghiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,


Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta 


bez kan kan kan kan ? kan kan kan ? sedih kan kan kan ? hahaha ~

aku nak nyanyi kat sini ta buleh sebab blogspot ni tak keluarkan satu alat canggih untuk merakam suara then post-kan . jadi aku syorkan kalo nak dgaq lagu ni pi la rajenkan diri bukak youtube tak pun pi download . apa2 ja la jnji jgn susahkan aku . muahahaha !

panjang pulak post aku yang takdak tajuk ni . akhir kata , satu malaysia , rakyat didahulukan , pencapaian diutamakan , pelajaran diketepikan , muahahaha ~ bubuii !

OLDER POST | NEWER POST