> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


akulah si 'bufday gurl' ituh !
Thursday, 3 March 2011 | 21:28 | 0 chocolate
salam semua , ary ni aku seronokkkkkkkkkkkkkkkk sesangat . 4 mac 2011 , aku takkan lupa tarikh tu !

na tao tak . semua budak kelass aku basah loncun sobab depa dok main semboq2 ayaq . yg paling bykk kena tempiasnya tontu2 sokali si beday girl ni . heee , basah gylox tao ! na tao tak , tadi aku ada PJ . na tao lagi tak ? mmbe2 aku pi nyanyi lagu beday smpai satu pdang dengaq . malu den ! tapi bezz sgtt ~

then , kami maen 'true or dare' msa kat pdang . cekgu soh pi main netball tapi kami mlas , jadi , kami bentukkan satu bulatan besaq , hampir semua budak pompuan klas aku main game tu , mcm2 bnda jadi msa main game tu , ada yg kena gayut atas pokok , ada yg kena pi dekat budak laki main bola then jadi keeper , hehe . ada jugak yg kena lari sambil jerit "zombiiii , zombiiii ." aku kena jerit "HARI NI BEDAY AKU !" walaupun aku tanak , tapi kena jugakk , tak sporting la kann ?

aku ekceli bwk kek tao . aku engat nak potong dlm kelas jha tapi taley duduk dlm kelass kan msa rehat ? jadi aku pon bwak trun kek tu . msa tyme nak potong kek tuh , again mmbe2 aku nyanyi lagu beday . heee ~ satu kantin dgaq . aku potong la kek kat depa . [rsa cm baguih ja] . kek tu lakuu gila ! habis licin ! hee ~


mmg hari ni best lah ! moreeeee better dari taon lepas , hajat aku da tercapai , skang ni aku nak tunggu hadiah2 dan wishes2 yg akn aku dpt dekat fb . heee ~ see you latter , bubuiii naa ~

OLDER POST | NEWER POST