> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


dari jauh ku pohonkan ampun maaf ~
Thursday, 3 March 2011 | 03:14 | 0 chocolate
asalamualaikum . firstly , aku nak mintak maap bebanyak . sal apa ? jeng3 . [mcm toya kann]

sebelom ni ,aku ada menerima sdikit sebanyak komen dry blogger2 yg lain . depa kata kalao bukak blog aku msty ada kluar kod yg taktao dari mna dtg . aku pun cm peliklah sbb klo aku bukak mcm biasa ja , mcm takdak apa . then , aku tye pulok mmbe aku lgy sorg . dea kta oke2 ja . takdak pon kluaq kod2 . huh ???

sebelum yg aku crita sbelum ni , sekarang aku dok bukak blog aku guna google chrome . barulah aku tao !

AQ MYA BLOG AKAN JADI CM UH BILA BUKAK DGN GC

bila bukak dgn GC ja , akan kelihatanlah kod2 yg ntah dri mna dea dtg . jadi , IM SORRY !

jadi kesimpulan dea kat sini , aku mya blog tak sesuwai klo nak view guna GC . harap maklum !


AGAINN , IM SORRY !

OLDER POST | NEWER POST