> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


anak patung kertas ^^
Friday, 22 April 2011 | 23:56 | 0 chocolate
heyheyhey , asalamualaikum and selamat tgahari . da mkn belum ? sian kome ye . ngeh3 . skang ni tak dinafikan aku mmg sgt boring . nak tguk tv un tabley sbb mak aku syok dok layan hindustan . heh ! aku tak brapa suka crita hindustan ni , mmg tak berkenan la . tapi nak buwat cmna , takan nak mlawan kot en ? tapa .


tadi pagi aku sempat ah punggah almari baju yg mmg sgt berantakan . tak tak aku jmpa apa ? tadaaaaaa (!)








tudiaaaaaaaa aihhh ! takkan taktao kott ni apa ? hukaloh ! ni anak patung kertas . *spa yg taktao tu ? sekarang dah susah kan nak dapat or nak jmpa bnda nih ? susahhh sgt . ntah2 dah takdak juai dah kat mna2 . ea ke ? tu aku taktao la tapi aku dah lma tak jumpa bnda ni .

bila aku jmpa ank patung kertas dlm almari , dea dlm satu beg kertas , aku engat dalam beg kertas tu tadak apa . bukak2 ja , ada kertas2 yg menyerupai anak patung . complete semua plak uh . dgn tak smena-mena lubang hidung aku kembang tahap 60xxx . ngeh3 . gilo bapak tak bangga . jmpa bnda yg susah nak jmpa skang ni .

fyi , ank patung uh mseyh dlm gud condition . cuma nmpak lusuh skett ah , almaklumlahh , aku rsa dah bertahun dah mnda tu ada dlm almari baju aku . dulu , msa dulu2 , msa skolah rendah dulu aku rajen la beli dekat apek juai aiskim . boleh kata setiap bulan msti beli . *mengimbau kenangan lampau yg tak mungkin kembali lagi . keh keh keh .


tadi aku try pakai contact lens yg aku bwu beli dari mmbe aku . aku mmg lama dok try pkai bnda ni sndiri tapi tadi baru jadi . dua2 belah pulak tu ! yeahhh ! aku mmg syiookkk gyla . jap nak upload gmbaq aku dgn mata baru . keh3 .

alamakkkkaihhhh ! laptop pya bluetooth buat prangai pulakkkkk ! haishhh . mengong mya laptop ! tapa , bila da oke nnty aku upload .

p/s : ooooo balek kampunggggg . lalala ~

OLDER POST | NEWER POST