> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


habit ka apa ka sumpah aku taktao !
Saturday, 30 April 2011 | 23:50 | 0 chocolate
BORED SUNDAY ! erghhhh ! tapi kalau nak bandingkan dgn smalam , mybe smalam lagi boringss kot ? tak kesahlahhh , btw , smalam aku baru ja start buat folio , ekceli folio tu daa lma cekgu suruh buat , well , u know meyh , bab2 folio sgala bagai ny mmg aku tak kuat . bygkann , dlm msa beberapa bulan nak kena siapkan 2 folio n ada lagi yg akan mndatang . kalau ikut , mmg sure aku tanak buat , tapi nak wt cena ? folio ni suma utk markah exam nnti . nak tak nak , kena gak ahhh . tak bykk pun aku buat , ada la dlm 8 pages , tu pon da mcm nak pecah kpala aku. well , smalam aku mcm kena headeache, so , mmg daa berair da air mata . sbb penink sgtt .



aku ada byk habit , tapi yg aku pasti sesangat ,,, 2 ni .


1. aku suka tgkap gmbaq dlm kereta .

-tak la pelik sgtt , aku baru perasan bila aku chek balek fon aku . byk diantara gmba2 dlm kereta . tak percaya ? oke .
















gmbaq2 yg kat atas ni semua aku amek dlm keta , ekceli bykk lagi gmbaq , tapi maleh aaa nak upload suma , upload empat ni pun lmbat . leceh btuii .

aku tatao awt , tapi aku suka sgtt tgkap gmbaq dlm keta . sapa yg ada habit cm aku , sila inform . boley jadi geng noohhh !

2. makan masa tgok TV .

- ni aku sure ramai yg buat . sma cm aku . tapi aku punya habit ni terokk sket . aku akn mkn bila TV dok show gmbaq favourite aku . oke , contoh ; aku baru balek skolaa , then , msa tu mak aku dok tgah tgok gmbaq filipina ape bnda ntah ! dah konfem2 aku tak suka crita tu sbb aku lyan kartun jaa . then , aku akan buat bnda laen cm tidoq , bca novel , blablabla smpai crita tu habeyh , baru aku makan . atau lebeyh terok lagi , aku akan amek apa2 ja bahan bacaan even aku da bca lbeyh 50++ . aku akan makan smbey bca .

-satu lagi , wlaupun crita yg aku dok tgok tu best , tapi kalau mai part iklan , aku akan berenti makan or paling oke pon aku akan makan sikit2 . smpai la iklan habeyh , baru aku smbung mkn balek . ahaks ! teruk en ? na buat cmna .

so , spa yg brkongsi habit dgn aku , sila-silalah komen , mna tao biley buat mmbe , naseb baek lagi , boleh buat jodoh . eh ! lawak ja . keh3 . oke .

babaiiiii .

OLDER POST | NEWER POST