> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


hari perjumpaan waris
Wednesday, 13 April 2011 | 22:51 | 0 chocolate
okey asalamualaikum . tgok ? aku nmpak rushing tak ? okey , mmg TAK . cume aku na cepat buat post then na tidoq , letih sesangat .


okey , tadi msa dekat skola , skola aku la . ada hari perjumpaan waris . okeyh ! aku na gtao yg MAK AKU DATANGGGG ! . salah aku jugak la kot sbb aku gtao mak aku , ce klao aku ta gtao ? tapa , aku ank yg baek . sbelum parents dtg , aku dgn mmbe2 buad slime . tao tak bnda apa ? alaaa , yg melekit2 tu , ekceli tu utk projek sains tapi sajaa kami buad maen . bosan doe .


lepas tu tadi cekgu maths dea mcm mrajuk la . cmni , perjumpaan waris tu pkoi 11.50 means lpas rehat , then , buley kta satu klas bwak buku sbelum rehat jaa , pdahal lpas rehat ada blajar maths dua msa , so , cekgu un bebai ahhh sebab students suma ta bwak buku . 10 org ja bwak , bara mya bara , dea ajaq spa yg bwak buku ja . ngeh2 . sian dea .


tgok mcm aku da lari tajuk kan ? haha , mmg saja pon . takut plak na ckp psai ni . mao tak mao kna crita gak ah . mak aku kira org yg terawal gak ah yg mai . bila aku tgok parents mmbe2 aku dtg , aku mmg da KECUT PERUT dah time tu . tgok parents depa dok ckp dgn ckgu sikit mya lma . ketaqqqqq aku ! then , satu msa tu aku rsa ta sedap hati bila sowg budak kelas aku usya aku . gulpp , takkan mak aku da mai kot ? then aku tgok kat luaq kelas , aku nmpak mcm beg mak aku . aku mmg da gelabah ta tntu psai daahh !


then utk mndptkan kepastian , aku pkai spek , woahhh ! mmg betul aaaa mak aku ! muka aku time tu mmg cuak . then aku ajak mak aku masuk kelas . nak tao tak result aku baru-baru ni cmna ? okeyla , aku gtao ...




BM : 83
BI : 65
MATHS : TANAK GTAO !
SN : PON TANAK GTAO !
GEO : 80
SEJARAH : 78
AGMA : 76
KH : 70

okey , ce teka awt aku tnak gtao sn nan maths ? sebab dua2 aku LOW . and yg bestnya maths aku FAILED . haha . kicik ja failed dea , sbb tu ah aku kna basuh tadi dgn mak aku dpn cekgu . gila doe . mmg la ta kisah sgtt tapi kheng aaaa . mak aku mya la dok crita kat cekgu yg aku skang da mlas mwa , "mama , ank mama tak mlas okey , cuma kurang rajen ja !" hehe . pastu mak aku mrah aku dlm keta , dea kata aku ckp ngan cekgu mcm ckp dgn mmbe ! mna ada , aku ckp cm biasa aaa dgn cekgu . na ckp cmna agyy ??


then then , mak aku tya cekgu "dea ada byk mslah tak ?"
cekgu bagosssss doe ! dea kta aku ni okey , tak byk berjalan , meronda . cuma byk ckp jaa . haha . biasa la cekgu , bakal pemimpin kuttt ? hehh ! building castle in the je laaa kan ? haha !


so far aku rsa aku punya mrkah meningkat tapi slack tang maths dgn sc . ngeh3 . GPS aku un naek whattt !! tapi kedudukan dlm kelas menurun , dulu aku dpt no 14 tapi skang dpt 16 . tapa la kan ? yg pnting A ja ! okey3 .

p/s : jgn lupa undi budak2 AF 9 . even suara depa mcm k*tak memanggil hujan . ngeh3 .

OLDER POST | NEWER POST