> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


got crush on himmm !
Friday, 1 April 2011 | 18:17 | 0 chocolate
hyepp , first of all , aku nak mntak maap bebanyak cuz da sgttttt lama tak update dan balas hgpa punya bw . ada msa aku singgah blog hgpa .

ekceli , ni la yg dok jadi kat aku skangg ! i dont know why , butttt ... hermmm . crita dea cmny . ada la sowg mamat ni , i dont know whether i prasan ka apa , but he always ushar me . okey , aku boh nma dea M . M ni mmg slalu ushar aku smpai aku rsa "dea suka akukah ? kenapa dea always ushar aku ? " setiap hary , aku rsa mcm sumthing if aku tguk dea or dea tgok aku . aku suka kat dea ka ? wallahualam !



"heyhey . u know what dude ? u make me crazy . okey , aku tatao awat hg slalu dok ushar n tgok aku but tindakan hg tu telah membuatkan aku yang bodo tatao apa ni dah TERRRRR syok kat hg . wlaupun tak syok mna tapi , ... ada la sikitt . grrrr ~



okey dear , dengar sini , kita mmg ta pena cakap but . . . WEHHH , JANGAN BUAD AKU CMNY WEH ! JANgannnnnnnn !



aku teringin nak tanya hang . butt . aku segan doe bila tgok hg . tell me the truth dude . jangan buat aku nmpak mcm org bodoooo ja . if tadak apa2 , oke then but klo ada ? hmmm . . mmbe aku suma dok tya sapa ADMIRE aku skang . then aku gtao hang ! tapi aku ta sebut nma la sbb aku takut aku prasan pulak buttt , aku prasan hg start ushar aku ketat masa last year . againn , i dont know la whether aku prasan tapi ... (arghhh ! awt byk sgt tapi niii >)



MR M yg disayangi . ehem3 . klo hg trsa sumthing dgn aku , tell me dude . klo tadak apa2 . stop tengok aku mcm org bodoh ! u know what . dgn tndakan hg yg cmtu membuatkan aku prasan yg hg SYOK kat aku . plizz la stop kerja tu if u think between us tadak papa . okey dude .



143 <3




OLDER POST | NEWER POST