> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


trip to usm < 3
Thursday, 19 May 2011 | 00:57 | 0 chocolate
assalamualaikum . aku baru ja balek skola . tadi kan msa kat skola besttt sgtt ! awatt ? haaaa , sbb kami tadak kat skola . kami pegi muzium apa ntah kat USM . wow ! bestt sgtt .


mcm2 aktiviti ada . buley men mcm2 game . you know wut ? kami buat lyg2 aw . nak tgok ? oke , aku show off kat ampa suma naaa ~





mmg best . tapi tensyen gak ah nak buat uh . aku pya mnjadi ! tgok pic first . ada pompuan pgang lyang2 smbey buat piece tak jadi tu . haah ! aku la tu . well , tapi aku yg bgang bengong ny pi tinggai plak kite kat sana . biaq aaa . haha


cekgu yg ikut kami un buat tao ! aku nak show off picca ny plak !


here , ni sir aku . sir SUBASH ! kami slalu match kan dea dgn budak pkai baju unggu kat atas tadi tu . kami slalu peli depa . nmpak jaa muka garang mana2 mai tapi ... dea ni sporting GILA ! tak tipu mya . buley mlawak ngn dea . even kalo hgpa ckp kasaq2 ngan dea un dea ty elek ja . *msty dea kmbg klo bca post ny . haha .


dlm muzium tuu , mcm2 ada . ada tmpat yg gelap , nak timbulkan suasana scary . semadddd !

yg ni plak aku tatao kat mna , tgok ja laaa (:


aku sgttt suka pic ny smpai aku buat prof pic kat fb . oke , kalau nak tgok picca2 aku kt sana dgn buddies aku yg len , klik SINI !

OLDER POST | NEWER POST