> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


msia VS taiwan !!!
Wednesday, 29 June 2011 | 07:51 | 0 chocolate
esmekommm ! woahh , terasa keperakkan aku muncul tiba2 sebab dah lama tak tekan2 keypad laptop dan jugak menampakkan yg mmg sgtt lama aku tak update blog.

heyhey, tgok bola sepak tak tadii ? no , i mean sekarang, haha . nak habeh dah ni pon .
tadi masa pertama aku konsentret la skett tapi bila rasa , aduii bila la msia nak bwak masuk gol ni ? then troih aku capai laptop. muahaha . kesabaran sungguh tipis mcm kulit bwang !

hahh ! baru habes . 2-1 ! yearghhhh . tadi masa taiwan bwak masuk gol aku rsa cm , aduiii , takut gak klo msia kalah , tak dpt masuk WORLDCUP . braderrr, worldcup braderr. perlawanan bola sepak dunia sbesaq-besaq alam.
wlaopun msia menang, tapi tak semestinya menang truih cuz kita kna pi taiwan utk fight balekk ! yearghh ! gogo msia.

hey , fyi , aku tak minat pun dgn bola sgala bagai ni. tak minat . tapi kalau ada perlawanan cmni baru ada semangat nk tgok . mcm tgok prlawanan piala suzuki taun lepas , msia gadoh dgn indon. keh3. heboh isu tu masa tu. masing2 dok bara . masa tu jgak aku dok gadoh ramai dgn rakyat2 jelata indon dlm fesbuk. muahaha. *jgn tiru


hah ! kalau siapa yg tgok tadi mesti perasan kan yang pemain taiwan ramai yang injured . kan ? gila kot. baru kejap ja main , dah cedera. nak kata pemain msia kasaq sgtt tidaklah jugak. biasa la kann. adat prmainan. adat la sgt amiraa oii !  haha . pemain depa pun ada gak yang tendang sesuka hati tp why pemain kita bley relax melex chill and so on lagi ? kdg2 aku rasa depa ni ada tektik tersendiri. slalu sgtt . MANJA KAUUU !


hope msia dpt menang nnty . hope sgt2 . weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Labels:


OLDER POST | NEWER POST