> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


oke tak tipu . I WANT YOUUUUUU !!
Tuesday, 7 June 2011 | 07:12 | 0 chocolate
asalamualaikum ,
woahh , agk sgtt lama gak laa aku ta update , klo egt mmg na update tp before2 ni blog aku cm problem . ta bule tuleh new post . egt rosak truihh , seb bek bley lagi . HAHA

I WANT YOU , I WANT YOU , I NANAK YOU , TAK KIRA , I NAK YOUUU JUGAKKKKK !

itulah kata2 org yg tamak dan tatao bsabaq cm aku . haha . habeh 'bnda' yg aku nak tu tersedak2 tercekik . haha .

                                                  ...   SUGAR GLIDER ...

spa yg taktao bnda ni apa , meh sini aku sekeh pala ang skali . ta kan la makhluk tuhan paling seksi and cumell ni kaw nak tanye aku lagi bnda apa ? duku pala stgi .





aku malas nk gtao ni bnda apa sbb aku da pena gtao entry yg before2 mya . skang ni yg aku nak gtao is ..


 AKU NAK NATANGGG NI SESANGATTTT . 
SUSAHHH SGTT KA NAK PAHAMMM ?

yg ni aku tujukan kt mak pak aku ygg dok berdalih stiap kali aku soh bli natang comey nii . haha . bak kata mak aku , dea nk beli natang ni kt aku lpas raya . aku pgang janji dea , tapi yg aku takut , dea lupa n truih tanak beli sdgkan aku skang da mcm org gila dok brangan sini sana nak ada natang ni sekoq .  aku tak mntak lebih , SATU JA , SATUUUUUUUUUUUU JAAAAAAAAAAAAAA :'(((((((

bak kat mak aku lagi , dea kata awt aku dok nak sgtt bnda yg dipanggil binatang . pastu dia bndingkan ngn ank mmbe dia yg ada kamera DSLR . 

MAMA , KAMERA DSLR TU LAGI MAHAIII BYK DRI MAKHLUK TUHAN BERMATA BOLATT NI .  makhluk ni hya brnilai 250 sekoq jaa . DULANGI , RM 250 SAHAJA !

aku siap bley beli sepasang lagi utk menyamakan hrga dgn camera trbabit . aiyakk --' . aku ni bkn jenih minat gadjet2 cmtu . ada fon pon da memadai . 

apa yg aku rsa skangg ?


KALAU BOLEH AKU NAK SKANG JUGAK RAYA ! TAK PAYAH TGGU LAMA2 . HAHA (GELAK JAHAT)


tp stiap kali aku sebut sai natang ni kt mak aku dgn niat nak soh dia beli scepat mgkin , last2 aku yg kena . dea kta klo rumag bsepah , tamo kemas , bilik cm sarang tikus yg busuk cm bangkai suma (yg tu aku yg tmbah snirik) haha . mksud dia , takan nak bela natang dgn keadaan rumah yg cm kndang lmbu en ? haha . okey , beli dulu baru aku kemas . haha . nmpak sgtt menipu !

stakat skang ni , stiap kali aku bukak laptop , bnda first yg aku bukak msty la fb , lpaih ja bkak fb , aku tros pegi dkt google and type sgala mcm sai sg ni . SGALANYA SAI SG ! DIULANGI . SEGALANYA ! kira kalau tak research sai sg ni , rsa cm tak complete . even bca info yg dah bca berulangkali . aku tak kisah . tp aku suka bukak blog2 yg owner dea ada bela snirik sg ni , dr situ aku blajaq , balajaq , balajaq . jap2 .. aku blajaq ?? haha .

haritu aku pegi satu petshop , dgn niat nak tgok snirik sg nii . pastu smpai kat satu petshop yg kecik . sbb before2 ni bpak aku daa round satu penang carik natang ni . semua tadak . so carik lagi , lagi dan lagi . jmpa satu petshop yg kecikk nii . dlm hati aku dok ckpp , 'petshop yg bsaq pon tdak sg , apatah yg kecik cm kandan babi ni . haishh .'

tp .. apa yg aku slalu jangka tak semuanya btui , biasa laa , haha . then tya la apek mata sepet tu , aku tanya la , cm biasa , ada sugar glider tak ? dlm hati aku cm nak ckp , jom la berambus , tya pon dah tao msty tadak . pastu apek td kata . ada3 , sana tuu . aku pon msa tu cm nk buat lompat bintang serta lompat pagaq daa . tapi aku kawal lgy prasaan tu . apek tu bagi peganggg wwoooo . gilaa laaa , kulit dea cm baldu . lmbuttt sgtt . tp dea garang . bunyi cm cengkerik . ha la , dea tak kenai lagi kannnn .

dan start dari hari tuu , aku dok mimpi n berangan2 sai natang tuu . pena satu mlm aku mmpi sai dia . mmg natang ni mmberi impak yg sgtt bsaq dlm hidup aku .

klo aku da dptt bnda ni , sure aku heboh satu duniaa . muahahaha .

spa yg ada sg , aku mgalualukan tip2 dr hgpa . sekiannn (:




OLDER POST | NEWER POST