> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


...Keinginan Yang Bertamu...
Wednesday, 20 July 2011 | 01:02 | 0 chocolate
Assalamualaikum !


Apa habaq kwn2 blogger sekalian. Harini pintu hati aku terbukak skett nak hupdate belog dgn cerita2 aku. Selalunya aku post novel ja. Heh2. Dalam hidup ni, macam2 benda yg aku nak cuba. Teringin sangat nak cuba. Salah satunya ialah ......



MAIN GITAR !!!

Tapi malangnya aku takdak talent yang sedemikian. Keinginan untuk aku belajaq main tu sgtlah besar tapi takdak sapa yang nak ajaq aku main. Even bpak aku sendirik reti main gitar ni. Heh! Seriyes tak tipu. Aku teringin gila nak pro main gitar. Dok tengok dak2 skolah aku dok usung gita besaq gedabak bwk mai skolah... Perghhh, jeles tak ingat. 


Ada sorang classmate aku ni, dia rajin jugaklaa bwk gitar dtg sekolah. Sekali dia petik ja, woahh, tergamam 6 saat. Aku tanya dia, susah ka nak blajaq , dia kata tak. Setiap malam sebelum tidor dia hafal satu note. Dengaq mcm senang tapi TAKKKKK!

Aku sebenarnya ada idola dlm dunia bergitar ni. haha. Najwa Latif. Sure semua org kenai. Aku pun baru tau ja pasai dia bila mmbe aku, Anis Suhaila story aku sai Najwa Latif ni. Pas tu aku start tengok video2 dia dekat Youtube. First2 aku tengok mmg tergamam gila laaa. Suara dia sedap gilahh ! Mcm2 lagu dia boleh nyanyi. Mcm  profesional. Habeh semua vid2 dia aku tengok. Sampai ulang2 kali. Tak bosan pun. Setakat ni yg aku tao dia ada 2 lagu. Satu carta hati, satu lagi cinta muka buku. Dua2 TERHEBADDDD !!!

*minggu depan dah nak exam, aku boleh hupdate belog lagi??? hmmmmm*

OLDER POST | NEWER POST