> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


Nyah Kau Wahai Sawang2 Sekalian !
Monday, 15 August 2011 | 08:31 | 3 chocolate
TrololoLLL ! Heloo. Haha.  Lama tak bukak belog sampai taktau nak bagi salam. Assalamualaikum..............

Setelah sekian lama aku menyepikan diri, kini aku muncul kembali dengan semangat yang berseri-seri untuk menghupdate belog yang makin sunyi ini. Ceyhhh, bersastera bagai laa :)

So, haaa, bukak2 blog aku ja troih dengaq lagu raya. Wahhh, eksaitedd gilah niii. Sampai aku dah start download lagu2 raya untuk letak dlm fon. Sungguh aku nak raya sakan tahun ni.

Rasa jakun pulak bila boleh bukak belog balek. Yang ni pun bapak aku baru ja habeh bayaq berukband maxis yg ntah apa2 tu ja. Kalau tgok muka bpak aku, aku tau yg dea mmg tamo byaq lgsung. Tapi lepaih ja tgok muka cekadak aku dgn kakak aku, haha, habeh troih RM 200 dea utk byaq duet tenet neyh. Keh3. Pastu lepaih ja dia habeh bayaq , tao dia kata apa "habeh aaa baju raya hgpa". Haha. sumpah lawak sampai aku lupa nak gelak --'


Dalam pada tak boleh bukak fb&belog ney, aku taklaa sunyi mcm  org gilak sgtt, sebab aku byk masa utk baca novel. Bukan byk masa utk baca novel, byk novel utk dihabiskan oleh masa? Sudah, berkurun tak bukak blog smpai tak reti nak susun ayat. Harap faham akan kesulitan ini. Mmg sungguh tak boleh nak elak. Otak jadi bengong sebelah .

Kalau kira dari sekaranglaa kan, 15 OGOS, means ada lagi 15 hari nak puasa tapi  sungguh aku tak rasa apa2 pun. (Ceyhh, nak kata iman kuat habeyhh aaa). Tak2, tapi dlm pada tak rasa apa2 neyh, tipu sangat laa kalau aku kata aku tak sabaq nak raya. )walaupun baju raya tak beli lagi) --'.


So, dlm bulan posa ni aku ada la sedikit dugaan dan kesulitan. Sikit ja pun. Tu belum kira lagi dgn org laen yang kesusahan depa yang dah bertan-tan tu. Bersyukur la wahai Amira. Haha.

InsyaAllah kalau takdak apa2 , hari Rabu  ni aku pi shopp-ing baju raya. Sumpah tak sabaqq . Weeeeeee (:


p/s: Bila aku baca balekk, aku rasa mcm budak tadika tak habeh blajaq yg tulis entry nii. Sungguh otak aku senget. Maaf.



OLDER POST | NEWER POST