> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


Arghhh jadah MP4 aku kena rampas !!!!
Friday, 16 September 2011 | 23:27 | 2 chocolate
Assalamualaikum.

 Selamat Hari Malaysia. Okeh, sekarang ni aku tgah dok geram sesangat. MP4 aku kena rampassss !!!! Arghhh... Ni semua pasai someone yg tak berhati perut pi buat report. Sampai sekarang aku taktau sapa yg dajai sgt tu. 

Oke fine aku tau aku salah pi bwk benda tu mai skolah tapi takyah la pi report sgala. Tunggu aaa cikgu buat spotcheck sendiri. Yang bara tu kelas kami ja kot cikgu spotcheck. Nampak sgt ada mulut longkang. 

Aku rasa org yg buat report tu tak puas hati dgn org lain sbb some students dlm kelas aku ada bwk fon tapi yg kena aku, bukan depa. Aku lansung tak salahkan mmbe2 aku yg bwk fon tapi aku geram sgtt kat org yg buwat report tuh!


Kami bwak fon , MP4 sgala tu tak kacau dia pun kot. Lagipun kelas kami jarang ada cikgu. Why not kalau dgaq2 lagu ka apa kan. Lagipun masa cikgu mgajaq aku takdak guna benda tu. Masa cikgu ada takdaknya aku guna. 


Kalau pun cikgu nak rampas, rampas laaa tapi takyah laa ada watak tambahan jadi si penyibuk pulak. Biaq aaa cikgu tau sendiri kan. Aku tau kalau hgpa jadik aku pun hgpa akn bara gak. 


Seriyes weh kalau cikgu buwat spotchek kat semua kelas, pastu mai kelas aku depa dapat MP4 tuh, aku tak kesah. Tapi kenapa kena ada mulut jahat tu? Ya ALLAH, dengkinya dia kat aku.

Nasib baik parents aku tak marah sgt. Yang pak aku siap gelak lagi. 


Yang aku takut sgt hari isnin ni laa... Nak kena mengadap cikgu displin. Kalau nasib aku baek, aku ty dpt balek MP4 aku tu hari isnin. Kalau tak , akhir tahun baru dapat. Kalau tu t'jadi, sumpah aku takkan maafkan org tuh !


Macam ni lah aku punya MP4. Aku baru beli kot. Takpa, ada rezeki aku dpt hari isnin, kalau takdak mmg masak ah org tu ngn aku. Eiiiii, geram gilah ni!

OLDER POST | NEWER POST