> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


Result First Exam
Thursday, 22 March 2012 | 01:51 | 0 chocolate
ASSALAMUALAIKUM :)
ANNYEONGHASEYO :)


Dengan ini aku isytiharkan yang aku akan kembali aktif berblogging . Sebab aku rasa fesbuk sangat boring dan annoying jadi aku try bertwitter . Twitter pun agak gampang gak then dari situ aku mula nak jenguk2 blog . Hahaha .

Aku baru ja habis first exam . Taklaa baru sgt , ada laa dlm dua minggu . keh3 . Result ???


4A-BM , SEJ, AG, KH
2B-SN, MATH
2C-BI, GEO (spoillll)

Seragam tak ? ahahah masing2 ada couple . keh3 .

oh harapan aku agar result next exam akan lebih seragam . kalau bley nak semua A la . sapa takmauuu weyyyyyy .....

Apa lagi ??? Ohah skang aku tgah dok gian nak tgok drama kat bawah ni .




LOVE RAIN rolled by Jang Keun Suk ngan Yoona SNSD . Seb bek dua2 hero ngan heroin aku minat . Kot depa boh Jessica SNSD jadi heroin mcm dalam crita Wild Romance tu mmg aku agak ragu2 gak aaa nak tgok . keh3 .

 Dekat korea tak silap aku 26 Mac ni kot start air . Kat Malaysia aku taktau laaa . Tu yang dok tunggu cam orang gila ni -..-

Aisehhh ni macam dah 800% dah lari tajuk dah ni . keh3 . 

Kbaiii :p

OLDER POST | NEWER POST