> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


Random :)
Tuesday, 22 May 2012 | 01:39 | 0 chocolate
Assalamualaikum :)


Kyaaaa . Exam is OVER ! yes yes yes !!! macam nak buat kenduri kesyukuran ja . hehehe

"Last updated ; Monday 26 March 2012 , 03:59 pm "

hehehe dah nak dekat dua bulan aku tak hapdate binatang blog ni . Sampai aku penah terlupa yang aku ada blog *oke ni tipu :p


UKISS BACKKK !!!! (dah lama dah)

Kyaaaaa their comeback is AWESOMEEEEEE !!! Bagi aku la kann , lagu baru depa , DoraDora tu memang best gilaaa laaa . Arghhhh !

Okey aku admit yg lagu tu memang sexyyyyy gilaa . Eli hot ! Kiseop lagiiii HOTTTTT !!!! hehehe but im not a fans of Kiseop cuma dalam lagu ni ntah , aku suka tgok dea hehehe :p

Kevin is try to be hot tapi tak jadik sebab aku tak minat dea ehehehe . Mianhe fansssss Kevin .

Ouuu , 4 Minute new song pun best gak . Ahah ! Skang ni kalau aku terdengar or tgah dok dgar lagu Shinhwa-Venus , mesti aku akan menjerit . I dunno why . But that song is realllllyyyyyyyy daebakkkkk !!!

Hmmm apa lagi ??? Ohah 2NE1 will release their new album June ni . Ohahhh !!! The most important thing , eheh boleh lupa pulak nak gtao benda ni .

BIGBANG IS COMING TO MALAYSIA THIS JUNE/JULY !!! Wahhhh gila punya nak pi ni >.<
-impossible , yeah i knew it lol -..-

Hmmm , oyah DalShabet , Teentop and Ukiss will perfoms at Himpunan Hari Belia 2012 this 26 May . Masuk free tapi aku still takbleh pi sbb jauh . Hmmmm damn !

ohkkeeeebaiiiiiiiiiiiii :)


OLDER POST | NEWER POST