> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


Baru lagi -.-'
Thursday, 21 June 2012 | 00:48 | 0 chocolate
HoiHoi :o

Result exam dah keluar :o
hahaha unfortunately aku dpt 2 A ja :( okey habeh pasai exam . sakit hati aku cakap pasal ni . Dah laa trial lagi berapa hari . Ohmyy -.-

Yeaaa i've changed my blogskin lagi -.- . Dah bosan dgn warna pink , kali ni amek biru plak .Actually aku tak minat pun warna biru , just sebab blogskin ni berkonsepkan Bigbang . Salah ke ? tak kan hahaha :p

credit to : aishah . Hey i'm using your blogskin . tengkiyutengkiyutengkiyu :3

Ohah hari Ahad haritu aku ada pegi satu kedai yg jual Kpop stuff kat QB . Disebabkan duit tak banyak masa tu aku just dapat beli gelang CN BLUE dgn notebook BIGBANG .


gambar bigbang kat blakang tu just background kekeke :p

OLDER POST | NEWER POST