> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


STILL ALIVE (!)
Tuesday, 5 June 2012 | 08:56 | 0 chocolate

STILL ALIVE :')


Bigbang's new single , Monster tersangatlah daebak . For VIP out there kalau tak dengar lagu ni memang rugi besar kot . Aku first time dengar lagu ni macam nak nanges pun ada even tak faham . Tapi like seriusly lagu ni memang best gila . Believe me , tak tipu punya .

Just gambar yg aku mampu bawak masuk :( sebab video akan ambek masa lama sket and akan ambik banyak quota :p

Ni aku rasa gambar paling terlatest Bigbang . Gambar ni masa Bigbang hadirkan diri kat press conference 5th June . Means harini laaa ! Tengok aku punya TOP , wuuuu rambut dia dah tak biru :( but still handsome ^o<

Hahaha rambut Taeyang really funny hohoho :p
Suka rambut GD . Dia kalau buat fesyen apa pun mesti sesuai . Fashionista betul ^_^

Oke thats all . Ohah aku ada gtao yang Bigbang dtg Malaysia this June or July kan ? Heheh silap lah . They'll come here this 24 Oct , omooo btul2 after PMR . I really hope that i can go there . Gila2 nak jumpa Bigbang ni . Heheh . Okey kalau ada apa2 news dari Bigbang nanti aku update . Annyeong ^o^


OLDER POST | NEWER POST