> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


School today ~
Friday, 15 March 2013 | 00:15 | 0 chocolate
Assalamualaikum . Aku dah decide dah aku memang nak kembali aktif berblogging . Bukan aktif tara mana pun , just nak banyak update . Sebab sekarang ni aku selalu tension . So kat sini la tempat paling suitable aku nak hilangkan stress . Takdak orang baca lagi bagus sebab aku pun tulis merepek-repek janji aku lega .

Harini kat sekolah Izzati , satu-satunya member aku dalam kelas tu tak datang lagi sebab ada hal kat kampung . Sedihnya dahla semalam dia tak datang . Sobs . Tadi cikgu bagi kertas BI . huhu highest lagi la
>< I got 87 . cewahh terus speaking kot hahahaha XD

Patut harini dah dapat kertas Sastera Agama Science tapi tah , ada yg tak mai ada tak semak lagi ada yang busy . Tskk tau cemni tak mai pun takpa .

Tadi masa rehat , aku naik atas dulu nak panggil Balqis dengan Azinie . Tengok kat bawah dari tingkat 3 . Gedebum ! Jatuh thyroid aku 5 saat  sebab nampak Isaac dengan aweknya sedang bersembang . uuuuu :'/

So kami pun turun la bawah nak rehat . Aku nampak dia kat situ lagi dok main badminton dengan member dia . Nasib baik bukan dengan awek dia . Menangis aku kat situ jugak kang .

Aku cakap kat Balqis cenggini , "Aku taknak beli makanan , dah kenyang tengok Isaac." huhuuuu dia pun gelak ja . Dia pun tak beli makanan jugak . Kenyang jugak lettew . Azinie ja beli sebab dia tak minat pun kat Isaac . Aku ngan Balqis ja hahahaha XD

So kami amek tempat betul betul depan Isaac yg tengah main dgn member dia .Memang dekat gila la . Kalau dia tak perasan yang kami dok ushar dia memang taktau nak cakap apa sebab sangat obvious kot huahahahaha

Oh tu ja . Esok tulis lagi . Tapi esok Sabtu , tak sekolah . Takbuleh jumpa Isaac . muahahaha pervert tahap dewa dah aku ni . Okay bai . Salam :)

OLDER POST | NEWER POST