> Follow ¦Dashboard <
Michigo


About Item Story Credit


saye ponteng harini hehe
Thursday, 20 March 2014 | 16:10 | 0 chocolate
ASSALAMULAIKUM GUYSSSSS

Harini last day sekolah before cuti panjang 1 minggu.. Seminggu je bruh. Mana rasa apa -.-

Tapi aku punya last day sekolah semalam hahaha cuz harini i got an appoinment dengan doctor untuk check hapetah aku taktau lol pegi jelah kann..

Tapi aku nak pegi sekolah harini cuz mesti dapat banyak markah exam.. last day kan.. Kalau tak memang nak kena tunggu cikgu bawak masuk dalam saps laa. Lama kot -.-

Btw, semalam result spm keluar... Aku pulak yang over excited kehkeh.. Macam mana la result aku tahun depan eh? Okay ke tak? Hahahaha :p

And aku dah dapat markah untuk 5 subject dahhhhh.. lagi 3 tak dapat. Sejarah Bm Sastera Melayu

Nak aku bagitau markah ke? Hahahahahaha taknak lol

Okay till hereeeeeeeeeeeeeeeee.. gtg. Bubye uolss hikhik..

p/s: tengah countdown for 1st anniversary with him <3 

OLDER POST | NEWER POST